Ανακαλύψτε τις 5 ολοκαίνουριες Ultra Mascaras από τη 3INA

/
0 Comments

Your wand, your rules!

H βασική collection της 3INA  επεκτείνεται με την άφιξη των 5 νέων Ultra Mascaras, σχεδιασμένων για να απογειώσουν κάθε βλεφαρίδα! Πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς που απευθύνονται σε όλους, με σκοπό να καλύψουν κάθε ανάγκη!
Αναζητάς την τέλεια καμπύλη, απίστευτο όγκο και μήκος, ή μήπως θέλεις οι βλεφαρίδες σου να είναι πιο σκούρες και τονισμένες; Κάθε βουρτσάκι έχει σχεδιαστεί για να σου δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψεις έναν κόσμο διαφορετικών look! Αποχαιρέτισε την φιλοσοφία του “one-size-fits-all” στην ομορφιά και υποδέξου μια νέα εποχή με βλεφαρίδες που θα αναδείξουν το προσωπικό σου στυλ!
Όλα τα προϊόντα είναι φυσικά paraben free και cruelty free!
THE LASH PRIMER


Το απαλό primer της 3INA γλιστράει εύκολα δημιουργώντας μια ομοιόμορφη βάση, που επιμηκύνει και διαχωρίζει κάθε βλεφαρίδα, προετοιμάζοντάς τη για την εφαρμογή της αγαπημένης σου mascara!
THE ULTRA VOLUME MASCARA

Η καλύτερη formula της 3INA για μοναδικό όγκο, αποδίδει το αποτέλεσμα που επιθυμείς, ανάλογα με τις στρώσεις που θα εφαρμόσεις! Για το maximum drama effect, εφάρμοσε τρεις στρώσεις για να διαχωρίσεις, να ανυψώσεις και να γεμίσεις τις βλεφαρίδες από τη βάση μέχρι την άκρη!

THE BUILD-UP MASCARA



Έλεγξε τον όγκο με την easy-to-apply σύνθεση της Build-Up Mascara, που “χτίζεται”, χρωματίζει γενναιόδωρα και προσφέρει τον απόλυτο διαχωρισμό! Εξασφαλίζει ένα effect πολλαπλασιασμού των βλεφαρίδων, που δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για τα μάτια!

THE ULTRA-LENGTHENING MASCARA


Με εκχυλίσματα ενυδατικού καστορέλαιου για τις βλεφαρίδες, η σύνθεση της Ultra-Lengthening Mascara επιμηκύνει τις βλεφαρίδες όσο περισσότερο μπορείς να φανταστείς, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει διαχωρισμό που διαρκεί όλη την ημέρα!

THE ULTRA CURL MASCARA

 Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι της 3INA διαχωρίζει και δημιουργεί μοναδική καμπύλη στις βλεφαρίδες, ενώ αφήνει ένα κρεμώδες αποτέλεσμα, χωρίς κόμπους που διαρκεί όλη την ημέρα!

#3INA #MINA #3INAATHENS



You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".