13 ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DUO KAI THN ΚΑΜΠΑΝΙΑ LOVE ACADEMY BY DUO ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ SOCIAL MEDIA AWARDS

/
0 Comments

Μεγάλη επιτυχία για την ανατρεπτική digital καμπάνια Love Academy by DUO που απέσπασε συνολικά 13 βραβεία στην φετινή διοργάνωση Social Media Awards



Sexy, «αυστηρές» καθηγήτριες κι ένα τελείως διαφορετικό «εκπαιδευτικό» πλαίσιο είναι αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις στην 5η ετήσια διοργάνωση των Social Media Awards κάνοντας τη νέα καμπάνια DUO να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 600 υποψηφιότητες, αποσπώντας συνολικά 13 βραβεία.
Πιο συγκεκριμένα,η νέα καμπάνια Love Academy by DUO που φέρει την υπογραφή της 4 Wise Monkeys,  έλαβε 4 Gold Awards στις κατηγορίες Best Social Media Strategy και Best Content in Social Media, 6 Silver Awards  στις κατηγορίες Best Social Media Strategy, Best Content in Social Media και Best on YouTube και 3 Bronze στις κατηγορίες Best Content in Social Media και Best on YouTube.



Μέσα από αυτή την απόλυτα fun καμπάνια, το DUO βρίσκει έναν έξυπνο τρόπο να ενημερώσει τους νέους για την σημασία της προφύλαξης στις ερωτικές τους περιπέτειες. Τα Love Academy videos, που είναι «on air» από το Μάιο, έχουν ήδη αγαπηθεί από το κοινό αγγίζοντας τα 3 εκατομμύρια views, ξεπερνώντας τα 78.000 likes στο σύνολό τους.  Οι YouTubers που συμμετέχουν στα videos της καμπάνιας επισκέπτονται την sex coach Ειρήνη Χειρδάρη στην Ακαδημία DUO και λύνουν όλες τις απορίες τους γύρω από το sex ενώ μοιράζονται με τους νέους όλα τα μυστικά για μοναδικές εμπειρίες πάντα με την προστασία DUO.



Τα 8 Love videos που έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής τα βρίσκουμε στην ανανεωμένη σελίδα sexipedia.gr μέσω της οποίας οι νέοι μαθαίνουν τα πάντα γύρω από αυτά που τους απασχολούν στο θέμα sex για αξέχαστες εμπειρίες. Το Love Academy by DUO  όμως δεν σταματάει εδώ. Όπως κάθε Ακαδημία που σέβεται τον εαυτό της, είναι open σε κάθε απορία των νέων αφού μέσω της σελίδας sexipedia.gr μπορούν ανώνυμα να κάνουν τις ερωτήσεις τους και μέσα σε μόλις 48 ώρες να πάρουν την απάντησή τους από τους ειδικούς του DUO!



Το DUO με το Love Academy έρχεται να ενημερώσει τους νέους για τη σημασία της προφύλαξης στο σεξ με ένα μοντέρνο κι έξυπνο τρόπο με σκοπό να δημιουργήσει έναν κόσμο πιο ασφαλή αξιοποιώντας τα trends της εποχής και μιλώντας στους νέους στην γλώσσα τους.


Σχετικά με την Beiersdorf AG

Η εταιρία καλλυντικών Beiersdorf AG είναι ο κορυφαίος πάροχος καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων για τη φροντίδα του δέρματος, με περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας. Η εταιρεία εδρεύει στο Αμβούργο, έχει πάνω από 17.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και είναι εισηγμένη στο DAX. Το οικονομικό έτος 2016 η Beiersdorf σημείωσε πωλήσεις ύψους 6,8 δις €. Η NIVEA, που ανήκει στη Beiersdorf, είναι η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας  της επιδερμίδας παγκοσμίως*. Ανάμεσα σε άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στο επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας είναι οι Eucerin, La Prairie, Liposan και Hansaplast. Η θυγατρική εταιρία tesa SE είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους κατασκευαστές αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους καταναλωτές.

* Source: Euromonitor International Limited; NIVEA ως παγκόσμια μάρκα στις κατηγορίες Περιποίηση Σώματος, Περιποίηση Προσώπου και Περιποίηση Χεριών, στον τομέα της λιανικής, 2015.







You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".