I Want Candy - Essence ft. Chupa Chups

/
0 Comments



Για μία γλυκιά μέρα! Αυτόν τον Ιούλιο, η essence συνεργάζεται με τα Chupa Chups® και δημιουργεί την πιο τρελή και καραμελένια συλλεκτική σειρά “I want candy”, με χαριτωμένα προϊόντα ομορφιάς που έχουν το άρωμα των αγαπημένων μας Chupa Chups®!

Scented Body Splash
01 s‘peach & splash!

Το νέο, ελαφρύ σπρέι για το σώμα χαρίζει μία απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας, αφήνοντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο άρωμα ροδάκινου. Περίπου στα €3,79*.

Blush Brush
01 lovely lolly looks for love


Το ιδανικό πινέλο για να εφαρμόσετε και να αναμείξετε κάθε ρουζ σε μορφή πούδρας. Περίπου στα €3,59*.

Scented Blush Shimmer Pearls

01 i want it all!

01 i want it all!


01 i want it all!

Ρουζ σε σχήμα πέρλας, σε απίστευτα ταιριαστές αποχρώσεις, με ένα εφέ λάμψης για μία ρόδινη επιδερμίδα! Περίπου στα €4,49*.

Scented Nail Stickers
01 i want it all!

Τα χαριτωμένα σχέδια και το άρωμα κόκα κόλα θα δώσουν στο μανικιούρ σας ένα πραγματικά μοναδικό χαρακτήρα! Περίπου στα €1,69*.

Scented Nail Polish
 i want strawberry!

i want cola!


 i want water melon!

Αποχρώσεις του ροζ, του μπλε και της μέντας  με άρωμα φράουλα, κόκα κόλα και καρπούζι δημιουργούν trendy σχέδια στα νύχια με ένα μόνο πέρασμα! Περίπου στα €1,89*.

Scented Top Coat

 i want peach!


Δώστε ένα φανταστικό περλέ τελείωμα σε κάθε βερνίκι νυχιών και ένα υπέροχο άρωμα ροδάκινου. Συνδυάστε το top coat με τα αρωματισμένα βερνίκια νυχιών της ίδιας σειράς και δημιουργήστε νέα, μοναδικά αρώματα! Περίπου στα €1,89*.

Scented Nail Scrub
sweet sugar shock

 sweet sugar shock
 sweet sugar shock


Ένα απαλό scrub για τα νύχια με άρωμα κρέμα φράουλας, σε σχήμα που θυμίζει γλειφιτζούρι. Ιδανικό και για δώρο! Περίπου στα €2,49*.

Scented Lipgloss Palette

 i don‘t care, i lolly!

4 λιπγκλος σε καραμελένιες αποχρώσεις δίνουν ένα λαχταριστό άρωμα κεράσι στα χείλη και ταυτόχρονα τραβάνε όλα τα βλέμματα! Περίπου στα €4,49*.

Lolly Dots Eyeliner
 dot it  all!

 dot it  all!

Μοναδικά στιλ μακιγιάζ στα μάτια χάρη στο νέο στυλό eyeliner, με την πολύ ιδιαίτερη μύτη, σε βαθύ μαύρο χρώμα. Περίπου στα €2,49*.  

Scented Eyeshadow Palette
 i don‘t care, i lolly!

i don‘t care, i lolly!

Τέσσερις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις με διαφορετικά εφέ και υπέροχο άρωμα φράουλα, ιδανικές για τα πιο καλοκαιρινά look! Περίπου στα €3,79*.

Scented Hair Brush
i put cola in my hairs, like i just don‘t  care
 i put cola in my hairs, like i just don‘t  care

i put cola in my hairs, like i just don‘t  care


Η mini βούρτσα με άρωμα κόκα κόλα σας εξασφαλίζει ένα τέλειο στιλ! Το ενσωματωμένο καθρεφτάκι στο πίσω μέρος της βούρτσας, στο ίδιο σχήμα με το λογότυπο των Chupa Chups®, θα σας ξετρελάνει! Περίπου στα €3,79*.

Βρείτε την Essence



You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".