Όταν ήρθε ο ταχυδρόμος έφερε...Wash&Go, Batiste, Femfresh

/
0 Comments


Ρουμπινάκια μου γεια σας!!!

Για ακόμα μια φορά ήρθε ο ταχυδρόμος και μου έφερε πολύ ωραία πραγματάκια τα οποία θα μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί σας!!!


Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε...


Wash & Go Σαμπουάν




Με εκχύλισμα Χαμομηλιού
Το νέο Wash & Go με εκχύλισμα χαμομηλιού, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες καθώς και για το ότι διατηρεί τη φυσική ισορροπία στα μαλλιά, είναι ιδανικό για κανονικά μαλλιά.
Η απαλή σύνθεσή του πολλαπλής δράσης φροντίζει την ομορφιά και υγεία των μαλλιών, δίνοντάς τους φυσικό όγκο, ενυδατώνοντας και αφήνοντάς τα απαλά και ευκολοχτένιστα. 
Οι 5 δράσεις του σαμπουάν είναι ο όγκος, η περιποίηση, η απαλότητα και τα καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά, ενώ του conditioner τα ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα μαλλιά, η απαλότητα, η ενυδάτωση και η λάμψη.


Wash & Go Conditioner



Είναι μια κρέμα μαλλιών η οποία έχει και αυτή 5 δράσεις που φροντίζει για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών. Προσφέρει θρέψη στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, τα ξεμπερδεύει χαρίζοντας εύκολο χτένισμα, αφήνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια, ενδυναμώνει τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες και τέλος εντείνει και αναζωογονεί τη λάμψη των μαλλιών. Είναι ιδανικό για κανονικά μαλλιά χάρη στο εκχύλισμα χαμομηλιού, γνωστό για τις καταπραϋντικές και εξισορροπητικές του ιδιότητες.

Batiste Dry Shampoo Original


                                                       

Το πιο αγαπημένο μας ξηρό σαμπουάν!!Το κλασικό Batiste Dry Shampoo που αγαπήθηκε από όλους τους hair stylists! Διατηρεί το φανταστικό  καθαρό και ανάλαφρο άρωμά του ανανεώνοντας την εμφάνισή του με τα συναρπαστικά μοτίβα της δίνης!

Batiste Dry Shampoo



Αυτό είναι το νέο ξηρό σαμπουάν για όλες εμάς τις καστανομάλλες!! Η ανανεωμένη έκδοση του αγαπημένου “Medium” σας επιτρέπει να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας για περισσότερο καιρό! Η ίδια δοκιμασμένη φόρμουλα συν μια υποψία χρώματος για να συμπληρώσει τον τόνο των μαλλιών σας ή να δέσει το χρώμα της μεγαλωμένης ρίζας σε βαμμένα μαλλιά. Ιδανικό για καστανές αποχρώσεις.

Femfresh 

Active Fresh Wash 




Από τα αγαπημένα μου καθαριστικά για την ευαίσθητη περιοχή.
Κάθε μπουκάλι περιέχει μείγμα από Ginseng και αντιοξειδωτικά, μέσα σε μια φόρμουλα με ισορροπημένο pH, με MULTIActif σύνθεση φρεσκάδας για 12 ώρες, δίνοντάς σας μια έκρηξη φρεσκάδας, ήπια για την ευαίσθητη περιοχή σας.

Femfresh 

Daily Intimate Wash



Το σιγκεκριμένο έχει πιο απαλή σύνθεση και είναι ιδανικό για καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. 
Το μπουκάλι αυτό είναι ο ιδανικός σύντροφος ανάλογα με το τι περιθώρια έχετε μέσα στη μέρα: είτε για ένα γρήγορο ντους ή ένα απολαυστικό μπάνιο. Η φόρμουλα με ισορροπημένο pH, μαζί με μια ιδέα καταπραϋντική αλόη βέρα, διατηρεί υγιή την ευαίσθητη περιοχή και σας εξασφαλίζει φρεσκάδα όλη μέρα. 


Αυτό ήταν το σημερινό μας Post!!

Όλα τα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να βρείτε εδώ:





Μέχρι το επόμενο post να είστε όλοι καλά!







You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".